reversed ombre


För ett litet tag sen fick jag göra en reversed ombre på jobbet. Hon var sugen på ombre men ville absolut inte ha någon utväxt, så då var detta lösningen! Det är nästan som en nyare och modernare variant av "ljus överhår + mörkt underhår" som var väldigt populärt för ett par år sedan.

 
 

vinterskor

 
Har inte haft ett par ordentliga och rejäla vinterskor så nu under mellandagarna så slog jag till på dessa godingar. Det har dessutom varit sjukt kallt de senaste dagarna (-6 till -12 typ!) och man har ju blivit så bortskämd med nollgradigt så jag behöver bunkra upp med lite varmare så jag inte går runt och fryser. 
 
 

summering av 2015

 
Hur har ditt år varit?
Det har varit väldigt händelserikt. Avslutade året innan mer negativt så detta år har nästan bara varit positivt. Köpte egen lägenhet, fick min första semester på jobbet och har konstant varit nära både vänner och familj.
 
Har du gjort något 2015 som du aldrig gjort förut?
Oj, jag vet inte riktigt. Detta år har jag nog inte testat på så många nya saker. Inget stort iallafall. Kanske testat en och annan ny resturang, haha. 
 
Bästa filmerna du sett?
Det finns många bra, så kör lite favoriter från olika genre. Insurgent, Big Hero 6 och Kingsman: The secret service. Sen gillar jag typ allt Marvel kommer ut med också. 
 
Har du lärt känna någon ny?
Då jag varit singel hela året jämfört med tidigare år så har jag inte haft samma "gemensamma vänner" som jag kunnat umgås med, så jag har defintivt vidgat min umgängeskrets. 
 
Största musikaliska upptäckten?
Har ju alltid varit lite småkär i vissa Justin Bieber-låtar men nu efter hans senaste album är jag helt frälst. Så duktig musiker! 
 
Det bästa med året?
Jag älskar ju att resa, så jag måste säga att alla resor jag gjort är det bästa med året. Det är det typ varje år, haha. 
 
Det sämsta med året?
Att jag är lite lat, som vanligt. Har svårt att ta tag i viktiga saker och skjuter hellre upp dom så länge som möjligt. Sen att man tappar kontakten med vissa är ju lite synd också.
 
Vilka länder besökte du i år?
Det blev endast Sverige, Finland och Turkiet i år. Hoppas på USA 2016 eller 2017!

Från Turkiet i somras.
 
Vad har du spenderat mest pengar på?
Defintivt lägenheten jag köpte i april. Däääär rök alla sparpengar, hehe. Andra och tredjeplats är nog resor och mat. Därefter kläder/skor och alkohol.
 
Vad är du stolt över?
Att jag klarade gesällen (frisörprov) i februari!
 
Mina modeller på gesällprovet.
 
Största framgång på jobbet?
Det jag svarade på föregående fråga. Gick från lärling till helt färdig frisör.
 
Största framgång på det privata planet?
Måste vara lägenheten jag införskaffade i våras. Nu blev man ju ännu mer vuxen!
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Rest! Tyvärr har jag lite för fullspäckat schema för att hinna med det. Sen hade jag velat gymma lite mer, men det kanske man ska ta tag i detta år istället.
 
Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Funderat på vad andra ska tycka och tänka över val man gör. Är dom ens vänner så stöttar dom no matter what.
 
Blev du kär i år?
Alltså åh, sånt är så svårt. Fått känslor för någon iallafall!
 
Vad ska du göra år 2016?
Fortsätta jobba, spela innebandy, gå på summerburst i göteborg och förhoppningsvis resa till något varmt ställe!
 
Har du några nyårslöften?
Sluta äta skräpmat hela tiden! Typ en gång i veckan är väl ok, men jag behöver ju inte trycka chips varje kväll. Dock är det så lätt nu när det är mörkt ute efter 13.00 så man bara sitter hemma och degar framför teven.