ghd limited edition

 
De senaste fyra, fem åren har min trogna vän GA.MA hängt med i både vått och torrt. Än fungerar den klockrent men nu kunde jag inte låta bli att överge den för den snygga ghd'n i roséguld (köpte den i vintras men har inte vågat börja använda den förrän nu. Jag är alltid så med nya dyrare grejer. Fortsätter använda de gamla ändå, hahaha). Rätt saftigt i pris för en plattång, men smakar det så kostar det. Ghd'n har rundade kanter och ett plus är ju den snygga neccessären (+klämmorna) som följer med när man köper den. GA.MA' ligger i en lite billigare prisklass och håller verkligen bra med tanke på det. Dock är den kantigare vilket kanske gör det lite svårare att locka för nybörjare, men det har jag inte haft något problem med. 
 


Och lite snygga lockar: 
 
 

Gotta slow up, gotta shake this high

 
Woho, redan torsdag! Imorgon klockan elva ska jag till husmanhagberg och fixa det allra sista och sedan får jag nycklarna till min nya lägenhet. Kommer bli svårt att jobba ända fram till klockan sex sen, för jag vill ju börja flytta redan direkt. Tur att jag har en snäll mamma och pappa som ska börja föra över lite möbler i förväg. 
 


Har ju hunnit rita lite sen sist också, så lär säkert visa lite teckningar då och då. 
 

the world I know

 
Godkväll! Det är helt sjukt vad mycket det är att göra på jobbet nu. Proppfullt hela veckan och kommer säkert vara samma tryck i två, tre veckor framåt. Jobbar över var och varannan dag och ikväll var det visning och kurs för Wella och sen lite fotbollstittande på IP, så har varit borta mellan 8-22 idag. Nu ska jag strax hoppa i sängen för imorgon väntas jobb 9-18 och ett hårt intervall + fyspass 19-20. På torsdag kan jag ta det lilla lugna och ladda upp inför flytten nu till helgen. 
 
 

we all like changes, right?

 
Här är lite före och efterbilder på lite färgjobb jag gjort de senaste månaderna. Har ni någon favorit?
 
1. En kall silvrig ton genom hela håret (mörkare botten+sidor/nacke) med blåturkos effekt i luggen.


2. Kort, busigt, mahognybrunt och med en kopprig effekt i luggen.


3. Brun-kopprig ombre.

4. En mörkare brun i violettare toner.
 
5. Lite ljusare vinröd.
 
6. Ljusarefärg till en soft fin blond.
 

gesällen

 
Klarade ju gesällen för ett tag sen, men har inte hunnit slänga in några bilder förrän nu. Det var nio moment man skulle göra och det krävs minst G på alla för att bli godkänd på hela provet. 

1. Permanentrullning
2. Herrklippning + 3. Fönvågor
4. Långhårsfärgning + 5. Styling
6. Damklippning + 7. Formblåsning
8. Bruduppsättning + 9. Brudklädsel tiara & slöja.
 
Här är alla mina modeller:
Fick även blombud av mina kära kollegor på jobbet. Tyvärr lyckades dom inte hålla
kvar mig, så gick precis på lunch innan dom kom. Men tack så mycket ändå! :)

fresh start

 
En ofrivllig tvåmånaders-paus från bloggen lyckades det visst bli. Och rätt skönt har det varit med en ny och fräsch start. Innebandysäsongen har redan hunnit köra igång, nedräkningen till semesterveckorna har börjat och det största av allt - jag har köpt lägenhet! Nästa fredag får jag nycklarna så då vet ni vad jag pysslar på med nästa helg. Ska dessutom försöka hinna köra en färjan-premiär med mina fina brudar. Hoppas ni har haft det bra såhär under våren medan jag varit borta. Här går det bara mot bättre tider iallafall!