välförtjänt firande

 
Hela fredagen spenderades bakom frisörstolen. Dock inte min vanliga arbetsplats, utan nu var det dags för gesällen. Gjorde nio olika moment som sedan fick bedömmas av två examinatorer. Var rätt så nervös och har drömt mardrömmar (haha) om det två nätter innan. Som tur var så var jag hyfsat pigg, trots lite sömn, och sen under dagen släppte nervositeten mer och mer. Och jag klarade det! Så nu är jag behörig frisör "på riktigt".

Lördagen var inte sämre. Sovmorgon till tio och sedan väntades en tuff match mot Dalen. Vi har haft en tuff säsong så de sista matcherna är otroligt viktiga för att vi ska hålla oss kvar i ettan. Och vinst blev det! Alla spelade riktigt bra och slutresultatet blev 6-3. Sen var det bara hem, duscha, käka och sedan göra sig iordning för kvällen. För då var det dags att fira! Dubbelt upp dessutom.
 
Söndag. Bakis. Några blåmärken senare. Låg kvar i sängen ganska länge, åt pizza från gårdagen, såg två fotbollsmatcher och sedan avslutade jag med lite film och slappande. Så himla skönt att ha tredagars ledighet denna helg så allt städande och shoppande sparade jag till måndag.
 
Guld i tomtecupen, hehehe.

fullspäckad "ledig" helg

 
Inledde helgen med middag på pastabacken med Henny. Mötte sedan upp Sandra för att avverka några timmar i biomörkret med Mr Grey. Sedan spenderades större delen av lördagen i umeå för innebandy. En mindre lyckad match än förra helgens, så den glömmer vi. Därefter blev det jag, Sandra och vinflarran. Dammade av en liten alla-hjärtans-dag-utgång mitt i allt också, med efterfest och hela kitet. 
 
Idag har jag redan hunnit med att se en innebandymatch. Snart blir det lite bakispizza och ikväll ska familjen och se basket. Sen ska jag väl försöka få lite sömn så man orkar med kommande veckas jobb. Hoppas ni också haft en bra helg!
 
 

nothing really matters

 
Åh hej, här var det ett tag sen sist. Mina dagar ser ungefär ut som tidigare. Jobbar, tränar, spelar match, är med kompisar och festar. Är en sån period då jag knappt är hemma och tar det lugnt. Har precis börjat vänja mig vid flytten och känner mig "nästan som hemma" nu när jag kommer hem om kvällarna. Idag är jag dessutom ledig och till helgen sticker jag till Umeå, så har mycket trevligheter inplanerat. Ciao!
 
Det roliga är att snöbilderna är tagna kring nyår. Nu i januari/februari har det varit värsta
snökaoset så är ju över en meter till på tomten. Säkert 140cm mer snö. Helt sjukt!