rullar på

Veckorna rullar på och jag jobbar för fullt. Mestadels är det vardagar 9-18 och sen blir det gymmet antingen innan eller efter. Om jag inte bara myser och har det gött med Marcus. Idag stannade några av oss kvar på salongen efter jobbet och fixade håren, naglar och tandsmycken. Så nu är min utväxt mindre synlig och helheten är lite mer silvrig/kall. Skönt!


Systeryster och jag i helgen <3

new nails

Det var på tiden att jag fixade mina naglar! Det gamla glittret har ju legat kvar sen studentveckan. De såg riktigt hemska ut i slutet, hehe. Denna gång ville jag testa det nya blåa glittret, så fick bli en liten kombination mellan det och vanlig fransk manikyr. 


Före/Efter

partylördag

Igår blev det party hos Marcus och sedan utgång i Boden med tjejerna. Var länge sen sist - och dansgolvet var riktigt roligt! En lyckad lördagkväll med andra ord. Här kommer bilder från kvällen:


nu är det kort

Före och efter:

liten uppdateing

Goddagens! Under veckorna blir det inte så mycket uppdatering eftersom jag oftast jobbar 9-18 varje dag. Nu ikväll blir det dock att umgås med folk och så får man se var kvällen leder. Jobbade till tre idag, så nu kan jag äntligen säga "gud vad skönt med helg!".

Lirade volleyboll för någon dag sen!

mitt i veckan

Fullspäckat på salongen idag - och det gillar vi! Dagen går så himla fort när man bara står och klipper/färgar hela tiden. Nu klockan nio ska jag och Marcus göra våran dagliga kvällsyssla - nämligen se på film. En actionkomedi står på tur. 


Work in progress / Done

i'm a believer

Idag har jag passat på av att njuta av min lediga dag. Jag har sovit länge, cyklat till gymmet och kört mitt vanliga pass, handlat till dagens middag och sedan suttit själv på mitt rum och ritat. Det senaste halvåret har jag haft så mycket för mig så jag knappt ritat alls - så det var verkligen skönt att göra det idag.

Gjorde klart en påbörjad teckning och sen eftersom The amazing spiderman var så bra så ritade jag lite sånt fint också.

peace and love del 2

Här kommer sista bunten av borlängebilderna!

kalas hos daniel

Veckan har rullat på bra. Jobb tisdag till lördag och nu ska jag njuta av lördagkvällen tillsammans med min pojkvän. Vi ska grilla och sedan gå på bio. Mysigt! Här kommer lite bilder från gårkvällens tjugoårsfirande.
 

peace and love del 1

Eftersom de först lovat regn hela veckan såg det ut att bli ett blött peace and love. Men icket! Dagen innan vi kom och en kväll medan vi var där, regnade det. Sen var det fint! Bilresan var lång, campingen stökig, umgänget trevligt och musiken toppen. 5 av 5 toast. Minus rihanna och resan hem i bastubilen.