kalenderframsida

Min kalender gick ut i juli, så det var dags att köpa en ny. Den här gången passade jag på att köpa en med "gör din egen framsida". Det var längesen jag satt och pysslade på, så det var riktigt skönt att sitta och göra det. Bara sitta ensam i mitt rum, med en bra spotifylista på, och bara rita. Bild när den är färglagd och klar kommer att dyka upp så småningom.


min helg

Första och sista husvagnssemstern för sommaren är gjord. Det blev en nostalgitrip till Storforsen, där jag varit väldigt mycket i yngre dar. Vi hade härliga, varma dagar samt mysiga kvällar. Men två nätter var mer än nog, för sen saknade jag staden allt för mycket.


bläck på kroppen

Jag vill tatuera mig. NU.
 

mysig fredagkväll

Vi var och grillade uppe på ett berg under fredagkvällen. Passade på att njuta av den sista värmen som fanns kvar. Nu är sommaren officielt över. Skolorna har börjat utan att jag är där, och det känns väldigt konstigt. Behövde lite skol-känsla igårkväll, så jag satt och beställde hem cirka 300 foton från mitt sista gymnasieår. Ska bli härligt att få dessa fina minnen hem på posten om ett par dagar.


i just wanna live

Har verkligen ingen tid för bloggen just nu. Lever mitt liv och har fullt upp med det. Allt måste klarnas upp och jag måste hinna med att "bli vuxen" och veta vad som kommer att hända framöver. Så därför läggs bloggen åt sidan ett tag. Eller jag kommer säkert sakna den och uppdatera någon gång i månaden, men förvänta er inget mer. Nu består dagarna av att jobba, träna, umgås med kompisar och pojkvännen, sova. Det var bara att välkomnas till vuxenlivet helt enkelt. Och när jag har vant mig med det - då kan jag nog börja blogga igen.